Romani in Toulouse

Unde pot gasi studentii stagii

Posted on: 16/03/2010


Cum multi dintre voi au inceput deja sa isi caute stagii pentru cea de-a doua parte a anului, iata mai jos cateva indicii trimise de una dintre studentele din Toulouse ce pot ajuta pe cei care inca nu au gasit unul.

Odata inceput studiul aici, se poate sa fiti pusi in situatia de a va  singuri un stagiu sau un job. Iata cateva site-uri care va pot ajuta in acest demers:

  • Direct Etudiant , un site creat in parteneriat cu scolile de comert si de ingineri
  • Hobson Campus , numarul 1 mondial in serviciul de recrutare al studentilor si al tinerilor absolventi, ce editeaza ghiduri despre oportunitatile de cariera si despre studii. In Franta, Hobsons a lansat prima biblioteca virtuala gratuita, ” kiosk étudiant”. De asemenea, s-a evidentiat si prin organizarea alaturi de publicatia Le Monde a saloanelor ”Hauts potentiels” si ”Masters et Mastères spécialisés”. Link-ul direct catre site-ul cu stagiile si job-urile pe care le promoveaza este: http://www.espacegrandesecoles.com/
  • Iquesta este unul dintre site-urile profesioniste dedicate cautarii de stagii sau a primului job pentru studentii sau tinerii absolventi de Bac +3/+5;
  • Jobs en France este un site internet gratuit care regrupeaza toate link-urile referitoare la munca in Franta sau la stagii . Ca si toate celelalte link-uri de acest gen, exista si o sectiune unde va puteti depune CV-ul online pentru ca angajatorii sa va gaseasca mai usor.
  • Monster, filiala a Monster Worldwide. A fost fondat pentru a pune in legatura pe cei care cauta un loc de munca cu principalii recrutori ai celor mai importante sectoare de activitate din Franta.

Ioana Scolnic, studenta in Toulouse

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

@Romani in Toulouse

Poze din Toulouse

Forum de discutii

Aici ne puteti scrie

RSS Ultimele noastre iesiri

Blog Stats

  • 327,597 hits

Categorii

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: