Romani in Toulouse

Invitatie la vernisaj

Posted on: 29/04/2010


Centrul Cultural Roman din Toulouse,  in parteneriat cu Institutului Cultural Roman din Paris si Universitatea Toulouse II – Le Miral organizeaza  in perioada 4 mai – 4 iunie 2010, expozitia de fotografii semnate Alex Galmeanu.

Acest eveniment este gazduit in salile Bibliotecii Central Universitare a Universitatii Toulouse II – Le Miral (adresa: 5 Allée Antonio Machado, Toulouse).

Fotografiile pot fi admirate de luni pana vineri, intre orele 9 si 19, accesul fiind liber. Vernisajul va avea loc pe 4 mai la ora 17:30.

Initiata in 2003,  expusa in Bucuresti in 2005 si in Paris in 2008,  expozitia “People I Know” cuprinde o colectie de fotografii de moda ce evolueaza pe masura ce artistul intalneste noi personaje interesante in cariera sa.  Nascut in 1978 in Bucuresti,  Alex Galmeanu provine dintr-o familie cu traditie in arta fotografica.  Prima fotografie publicata a fost in revista Salut, in anul 1993.

Urmeaza apoi o serie de colaborari cu numeroase reviste de moda, case de discuri si agentii de publicitate romanesti. In 2006 castiga Marele Premiu si Premiul pentru cea mai buna idee in cadrul premiilor Audi Photo Academy Awards. Printre expozitiile recente la care a lucrat se numara:  Absolut- Bucuresti 2007,  Ma Roumanie- Nantes 2007,  Playing with Shadows- Bucuresti 2008,  Random- Bucuresti 2009.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

@Romani in Toulouse

Poze din Toulouse

Forum de discutii

Aici ne puteti scrie

RSS Ultimele noastre iesiri

Blog Stats

  • 328,586 hits

Categorii

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: